ALUMINIUMBEDRIJF

ALUMINIUM PRODUCTEN in Reuver

Met aluminium kun je werkelijk alle kanten op. Doordat het zowel sterk als goed
bewerkbaar en stijlvol is, wordt het gebruikt voor allerlei verschillende doeleinden: deuren, kozijnen en ga zo maar door. Onze vakmannen weten er alles van.

Offerte aanvragen? Bespaar tot wel 40%!
man

Aluminium nodig in Reuver?

Soms zie je ze bij Reuver vliegen… en dan zijn ze heel vaak van aluminium gemaakt. Vliegtuigen, dus. Soms loop je er in Reuver onderdoor, je hoofd bijna tegen het steigerhout. Aluminium steigerbuizen, dus. Dit metaal is een echte alleskunner. Je komt het overal tegen: als folie rond je broodje, als schokdempers in je auto, als tafelpoten en designspiegel; deze opsomming kan nog heel lang doorgaan. Degene die vooral het aluminium heeft omarmd, is de bouwwereld. Ook die uit Reuver.

Ontdek de voordelen

Aluminium heeft onmiskenbaar voordelen boven andere (constructie)materialen. Het is vaak een uitstekende vervanger voor staal. Door voor dit metaal uit Reuver te kiezen, benut je de volgende voordelen:

 • tot drie maal zo licht als staal
 • massa/krachtverhouding is prima
 • grote elektriciteit- en warmtegeleiding
 • eigenlijk geen corrosie
 • niet moeilijk te bewerken
 • uitstekend te recyclen
 • vrij van giftig materiaal

Dan nog twee nadeeltjes. Hitte en aluminium zijn ook in Reuver niet elkaars beste vrienden. Vandaar ook dat er van dit materiaal geen behuizingen worden gemaakt voor bijvoorbeeld motoren. Het lichte metaal kan ook moe worden en uiteindelijk breken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
samenwerking
aluminium voordeur

Deuren

Een aluminium deur ziet er niet alleen strak uit, hij is ook nog eens enorm stevig. Bovendien heb je er maar weinig onderhoud aan.

aluminium kozijnen

Kozijnen

Kies je voor aluminium kozijnen, dan kies je voor duurzaamheid. Onderhoudskosten heb je bijna niet en ze isoleren ook nog eens erg goed.

aluminium profielen

Overige toepassingen

Aluminium wordt overal voor gebruikt. Naast deuren en kozijnen helpen wij je aan aluminium buizen, profielen of platen.

Multi-inzetbaar

De toepassingen met aluminium zijn legio. Vooral de bouwwereld (ook die in Reuver) heeft baat bij dit lekker lichte maar toch ook heel vormvaste materiaal. Door de stijfheid kan je het toepassen in allerlei professionele constructies. Zo maak je van het materiaal stevige trappen, sterk meubilair of gehele magazijninrichtingen. Aluminium buizen, profielen en platen behoren tot de bekendste toepassingen. De buizen zijn zeer stabiel, het plaatmateriaal kun je in Reuver in veel diktes bestellen en de markt in aluminium profielen is ook in Reuver heel divers.

Vooral de bouwwereld weet dus de goede eigenschappen van het zilvergrijze materiaal te waarderen. Waarom?

 • corrosie blijft afwezig
 • bijzonder gemakkelijk te vervormen
 • zeer weerbestendig
 • behoorlijk licht materiaal
 • uitstekende geleiding
 • absoluut niet schaars

Je kunt ook speciaal voor jouw situatie op maat gemaakt aluminium bestellen. Bijvoorbeeld waterslagprofielen die het hemelwater boven Reuver keren. Of een gevelbedekking met een eigen vormgeving, in een speciale kleur.

Een chique, supersterke entree

Het lijkt vaak nog veilig om een hardhouten voordeur te verkiezen boven een aluminium entree. Maar is een aluminium voordeur dan een mindere optie? Nee, in heel veel gevallen is het zelfs een veel betere keuze. Kijk maar eens naar deze pré’s:

 • brandt zelf niet en weert ook vuur
 • blijft vast qua vorm
 • in veel lak- of coatingkleuren te bestellen
 • groot isolatievermogen
 • zo goed als onderhoudsvrij

Bovendien hebben inbrekers meer moeite met het forceren van aluminium deuren dan van houten of kunststofdeuren. Met een voordeur van aluminium krijg je in of bij Reuver in feite een gepantserde entree. Ook je interieur kan trouwens baat hebben bij dit soort deuren. Je geeft er je woning in of rond Reuver cachet mee en elegantie.

Aluminium kozijnen

Waar deuren zijn, horen ook kozijnen. Natuurlijk ook voor ramen vanuit Reuver in aluminium te verkrijgen. Met alle voordelen:

 • duurzaam
 • te verwaarlozen onderhoud
 • isolerend
 • voortreffelijk materiaal
 • sierlijke aanblik

De financiën

Besef dat aluminium ook in Reuver wel iets meer kost dan kunststof of hout. Deze iets hogere prijs moet je dan afwegen tegen de vele voordelen. Die niet alleen over een lange levensduur gaan maar ook esthetisch je huis in of bij Reuver een zeer sierlijk aanzien kunnen geven. Enkele prijsindicaties: raamkozijnen schommelen gemiddeld rond de 800 en 900 euro voor een vierkante meter. Dat wel weer inclusief een superieur type glas en de montage. Bij voordeuren en binnendeuren uit Reuver is de prijs moeilijker in te schatten. Want hier hangt het er van af welke opties je nodig hebt voor je deur(en) in of bij Reuver. Denk aan het type sloten, de afwerking, het beslag… Een gemiddelde aluminium voordeur inclusief kozijn en montage schommelt tussen de 1300 en 1900 euro.

VRAGEN NAAR DE BESTE PRIJS LOONT

Offertes aanvragen voor standaard aluminium toepassingen is net zo gemakkelijk als offertes vragen voor specifieker materiaal. Aluminium is zeer goed bewerkbaar en bijna elk soort zetwerk is mogelijk. Door diverse offertes aan te vragen, zie je ook meteen bij welke leverancier je het best uit en thuis bent. Want er zijn nog wel eens prijsverschillen te zien.

Dit zeiden onze klanten:

man
"Ik zocht een partij aluminium platen tegen een scherpe prijs. Via jullie website kun je makkelijk offertes vergelijken, precies wat ik zocht. Uiteindelijk een..."
Dhr. Mahieu - Horst
vrouw
"Op advies van de specialist offertes aangevraagd voor een aluminium voordeur. Al snel ontving ik meerdere offertes, ideaal! Gekozen voor een vakman bij mij om..."
Mevr. Hexspoor - Hillegom
heer
"Onze voordeur was niet al te stevig dus daarom wilden we graag een aluminium deur hebben. Op basis van meerdere mooie offertes een keuze gemaakt voor een witte..."
Dhr. Heere - Zoetermeer