ALUMINIUMBEDRIJF

ALUMINIUM PRODUCTEN in Drunen

Met aluminium kun je werkelijk alle kanten op. Doordat het zowel sterk als goed
bewerkbaar en stijlvol is, wordt het gebruikt voor allerlei verschillende doeleinden: deuren, kozijnen en ga zo maar door. Onze vakmannen weten er alles van.

Offerte aanvragen? Bespaar tot wel 40%!
man

Aluminium nodig in Drunen?

Soms zie je ze bij Drunen vliegen… en dan zijn ze heel vaak van aluminium gemaakt. Vliegtuigen, dus. Soms loop je er in Drunen onderdoor, je hoofd bijna tegen het steigerhout. Aluminium steigerbuizen, dus. Dit metaal is een echte alleskunner. Je komt het overal tegen: als folie rond je broodje, als schokdempers in je auto, als tafelpoten en designspiegel; deze opsomming kan nog heel lang doorgaan. Degene die vooral het aluminium heeft omarmd, is de bouwwereld. Ook die uit Drunen.

Ontdek de voordelen

Aluminium heeft onmiskenbaar voordelen boven andere (constructie)materialen. Het is vaak een uitstekende vervanger voor staal. Door voor dit metaal uit Drunen te kiezen, benut je de volgende voordelen:

 • tot drie maal zo licht als staal
 • massa/krachtverhouding is prima
 • grote elektriciteit- en warmtegeleiding
 • eigenlijk geen corrosie
 • niet moeilijk te bewerken
 • uitstekend te recyclen
 • vrij van giftig materiaal

Dan nog twee nadeeltjes. Hitte en aluminium zijn ook in Drunen niet elkaars beste vrienden. Vandaar ook dat er van dit materiaal geen behuizingen worden gemaakt voor bijvoorbeeld motoren. Het lichte metaal kan ook moe worden en uiteindelijk breken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
samenwerking
aluminium voordeur

Deuren

Een aluminium deur ziet er niet alleen strak uit, hij is ook nog eens enorm stevig. Bovendien heb je er maar weinig onderhoud aan.

aluminium kozijnen

Kozijnen

Kies je voor aluminium kozijnen, dan kies je voor duurzaamheid. Onderhoudskosten heb je bijna niet en ze isoleren ook nog eens erg goed.

aluminium profielen

Overige toepassingen

Aluminium wordt overal voor gebruikt. Naast deuren en kozijnen helpen wij je aan aluminium buizen, profielen of platen.

Multi-inzetbaar

De toepassingen met aluminium zijn legio. Vooral de bouwwereld (ook die in Drunen) heeft baat bij dit lekker lichte maar toch ook heel vormvaste materiaal. Door de stijfheid kan je het toepassen in allerlei professionele constructies. Zo maak je van het materiaal stevige trappen, sterk meubilair of gehele magazijninrichtingen. Aluminium buizen, profielen en platen behoren tot de bekendste toepassingen. De buizen zijn zeer stabiel, het plaatmateriaal kun je in Drunen in veel diktes bestellen en de markt in aluminium profielen is ook in Drunen heel divers.

Vooral de bouwwereld weet dus de goede eigenschappen van het zilvergrijze materiaal te waarderen. Waarom?

 • corrosie blijft afwezig
 • bijzonder gemakkelijk te vervormen
 • zeer weerbestendig
 • behoorlijk licht materiaal
 • uitstekende geleiding
 • absoluut niet schaars

Je kunt ook speciaal voor jouw situatie op maat gemaakt aluminium bestellen. Bijvoorbeeld waterslagprofielen die het hemelwater boven Drunen keren. Of een gevelbedekking met een eigen vormgeving, in een speciale kleur.

Een chique, supersterke entree

Het lijkt vaak nog veilig om een hardhouten voordeur te verkiezen boven een aluminium entree. Maar is een aluminium voordeur dan een mindere optie? Nee, in heel veel gevallen is het zelfs een veel betere keuze. Kijk maar eens naar deze pré’s:

 • brandt zelf niet en weert ook vuur
 • blijft vast qua vorm
 • in veel lak- of coatingkleuren te bestellen
 • groot isolatievermogen
 • zo goed als onderhoudsvrij

Bovendien hebben inbrekers meer moeite met het forceren van aluminium deuren dan van houten of kunststofdeuren. Met een voordeur van aluminium krijg je in of bij Drunen in feite een gepantserde entree. Ook je interieur kan trouwens baat hebben bij dit soort deuren. Je geeft er je woning in of rond Drunen cachet mee en elegantie.

Aluminium kozijnen

Waar deuren zijn, horen ook kozijnen. Natuurlijk ook voor ramen vanuit Drunen in aluminium te verkrijgen. Met alle voordelen:

 • duurzaam
 • te verwaarlozen onderhoud
 • isolerend
 • voortreffelijk materiaal
 • sierlijke aanblik

De financiën

Besef dat aluminium ook in Drunen wel iets meer kost dan kunststof of hout. Deze iets hogere prijs moet je dan afwegen tegen de vele voordelen. Die niet alleen over een lange levensduur gaan maar ook esthetisch je huis in of bij Drunen een zeer sierlijk aanzien kunnen geven. Enkele prijsindicaties: raamkozijnen schommelen gemiddeld rond de 800 en 900 euro voor een vierkante meter. Dat wel weer inclusief een superieur type glas en de montage. Bij voordeuren en binnendeuren uit Drunen is de prijs moeilijker in te schatten. Want hier hangt het er van af welke opties je nodig hebt voor je deur(en) in of bij Drunen. Denk aan het type sloten, de afwerking, het beslag… Een gemiddelde aluminium voordeur inclusief kozijn en montage schommelt tussen de 1300 en 1900 euro.

VRAGEN NAAR DE BESTE PRIJS LOONT

Offertes aanvragen voor standaard aluminium toepassingen is net zo gemakkelijk als offertes vragen voor specifieker materiaal. Aluminium is zeer goed bewerkbaar en bijna elk soort zetwerk is mogelijk. Door diverse offertes aan te vragen, zie je ook meteen bij welke leverancier je het best uit en thuis bent. Want er zijn nog wel eens prijsverschillen te zien.

Dit zeiden onze klanten:

man
"Ik heb jullie service nu al een aantal keer gebruikt om offertes te vergelijken. Dat bevalt me elke keer weer. Zeker een aanrader als je veel werkt met aluminium..."
Dhr. Phillipsen - Voorhout
vrouw
"Offerte aangevraagd voor vier aluminium kozijnen. Dat verliep prima, had al gauw een afspraak te pakken met een lokale vakman. Die heeft het allemaal prima afgewerkt..."
Mevr. Brands - Hoorn
heer
"Ik had thuis houten kozijnen, maar ik was wel een beetje klaar met al het onderhoud eraan. Daarom aluminium exemplaren laten installeren door de vakman van..."
Dhr. Kruns - Vriezenveen