ALUMINIUMBEDRIJF

ALUMINIUM DEUREN

Wil je rustiger slapen? Met een aluminium voordeur kom je een heel eind. Brandwerend, inbraakwerend; met een aluminium deur houd je narigheid buiten. Maar er zijn ook nog een heleboel andere voordelen. Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Offerte aanvragen? Neem contact met ons op!
man

Aluminium deuren, dat zijn blijvertjes

Hoe kom je ergens binnen? Bijna altijd via de voordeur. Het visitekaartje van je huis. De veiligheidspoort van je fort. Laten we dan ook bij je nieuwe buitendeur beginnen. Zou je die in aluminium uitgevoerd willen zien? Je kijkt dan natuurlijk niet alleen naar de prijs. Een houten voordeur kan zomaar een vermogen kosten. Het gaat bij je nieuwe voordeur ook om isolerend vermogen, inbraakwerendheid, een stijl en kleur die bij je huis passen. En gering onderhoud natuurlijk…

Geen doorgang voor guur weer en geluid

Allereerst de isolatie. Een goede voordeur krijgt storm en kille briesjes al op je stoep op de knieën. Straatrumoer wordt zo gefilterd dat je een fluisterstille gang krijgt. Aluminium deuren zijn enorm isolerend. Dat komt door de ruimtes binnen aluminium profielen die stilstaande lucht bevatten. Zo krijg je een thermische onderbreking. Condensatie en warmtegeleiding krijgen geen enkele kans. Wat je binnen aan warmte stookt, blijft binnen. En het frisse buitenweer blijft buiten. Ook het straatrumoer dringt niet je huis binnen. Want al het beslag van aluminium deuren krijgt een akoestische dichting.

Een sterk staaltje dievenfrustratie

Aluminium deuren lenen zich prima voor een afwerking die je veiligheid beslist ten goede komt. Dieven mogen verderop wel aan houten of kunststoffen voordeuren wrikken, jouw nieuwe aluminium deur blijft dicht voor hen. Zelfs de doorwinterde inbreker geeft het snel op als hij je slot tracht te openen of de deur omhoog wrikt om die zo uit de scharnieren te krijgen. Haken in de sluitbalken en een goed slot, bijvoorbeeld een driepuntshaakslot, belemmeren hem het ‘werk’. Natuurlijk zijn de hoekverbindingen van aluminium deuren extra stevig en heeft al het beslag ook een metalen pantser.

aluminium deur
aluminium voordeur

Deuren

Een aluminium deur ziet er niet alleen strak uit, hij is ook nog eens enorm stevig. Bovendien heb je er maar weinig onderhoud aan.

aluminium kozijnen

Kozijnen

Kies je voor aluminium kozijnen, dan kies je voor duurzaamheid. Onderhoudskosten heb je bijna niet en ze isoleren ook nog eens erg goed.

aluminium profielen

Overige toepassingen

Aluminium wordt overal voor gebruikt. Naast deuren en kozijnen helpen wij je aan aluminium buizen, profielen of platen.

Waarom een aluminium deur?

Aluminium deuren zijn te verkiezen boven deuren van andere materialen en wel hier om:

  • Brandwerend en brandveilig
  • Vormvast, dus in de winter geen knellende deur
  • Eigen kleurkeuze mogelijk (tweezijdige optie)
  • Krachtige isolerende werking

Onderhoud is een eitje

Aluminium is prachtig materiaal. En niet alleen voor je nieuwe voordeur, ook voor al je binnendeuren! Je buigt het naar elke mogelijk stijl, van romantisch landelijk tot hypermodern. Er zijn mensen die hun deur graag in de oorspronkelijke metaaltint willen houden, maar een coating (moffeling) in de kleur van je voorkeur is ook zo geregeld. En uiteindelijk het onderhoud… misschien een paar keer per jaar even met wat water je deur sponzen en dat is het dan wel.

VRAGEN NAAR DE BESTE PRIJS LOONT

Offertes aanvragen voor standaard aluminium toepassingen is net zo gemakkelijk als offertes vragen voor specifieker materiaal. Aluminium is zeer goed bewerkbaar en bijna elk soort zetwerk is mogelijk. Door diverse offertes aan te vragen, zie je ook meteen bij welke leverancier je het best uit en thuis bent. Want er zijn nog wel eens prijsverschillen te zien.